Home » Over Gynos » Over Gynos

Over Gynos Vrouwenkliniek

Gynos Vrouwenkliniek is een gespecialiseerde kliniek die zich richt op de gynaecologische en urologische gezondheidsklachten van vrouwen. Gedurende hun leven krijgen veel vrouwen te maken met specifieke klachten, zoals incontinentieklachten, blaasproblemen en overgangsklachten.

Deze klachten zijn normaal en komen bij een groot deel van de vrouwen voor. Soms gaan de klachten vanzelf over. Als dat niet het geval is en de een initiële behandeling van de huisarts biedt geen uitkomst, dan kunnen de gynaecologen en urologen van Gynos u verder helpen. U kunt bij Gynos ook terecht voor advies, onderzoek en behandeling van algemene gynaecologische en urologische problemen.

Gynos richt zich voornamelijk op drie specifieke gebieden:

  • Overgangsklachten
  • Pijnlijk blaas syndroom / interstitiële cystitis
  • Onderzoek naar en wegnemen van zorgen en onbegrepen pijn


Veel vrouwen blijven lang rondlopen met deze klachten, terwijl er vaak wel iets aan te doen is, ook zonder zware operatieve ingreep. Wanneer u last heeft van een van deze aandoeningen en uw huisarts vindt samen met u dat specialistische behandeling noodzakelijk is, kunt u bij Gynos duidelijkheid krijgen en een goed en onafhankelijk behandeladvies.

De specialisten van Gynos werken volgens het principe ‘de juiste behandeling op het juiste moment’. Klachten worden zo behandeld dat de optimale balans gevonden wordt tussen de zwaarte van de behandeling en de verbetering van levenskwaliteit. Daarbij proberen we zo veel mogelijk met medicijnen, advies over de levensstijl (eten, drinken, roken, bewegen) en minimale ingrepen te behandelen, zodat zware operatieve ingrepen niet nodig zijn.

Hoge kwaliteit van zorgverlening


Bij Gynos Vrouwenkliniek behandelen we klachten die zeer grote impact kunnen hebben op uw levensvreugde. Er zijn fysieke ongemakken, maar ook het feit dat deze problemen in een taboesfeer zitten kan het moeilijk maken om met partner, vrienden en omgeving over uw klachten te praten. Dat kan zwaar op het gemoed liggen.

Onze specialisten realiseren zich dit maar al te goed. Onze zorgverlening is in alles gericht om de problemen te identificeren, bespreekbaar te maken, en op te lossen. Elk consult en behandeling wordt uitgevoerd door een team van zeer ervaren artsen en gespecialiseerde verpleegkundigen. En dat in een ontspannen en aangename sfeer!

Andros Mannenkliniek


Gynos Vrouwenkliniek is gelieerd aan Andros Mannenkliniek. Met klinieken in Amsterdam, Arnhem, Baarn, Den Haag en Maastricht is Andros het grootste urologische zelfstandige behandelcentrum (ZBC) van Nederland. In 2004 werd de eerste Andros kliniek in Arnhem geopend, inmiddels zijn er vijf vestigingen. In de afgelopen jaren zijn duizenden mannen behandeld bij Andros.

ONZE BELOFTE AAN U

  • Zeer ervaren specialisten
  • Aandacht voor u, inspraak van u
  • Behandeling afgestemd op behoefte
  • Aangename, vriendelijke sfeer
  • Alle onderzoeken op één dag

> Lees meer over deze belofte