Home » Over Gynos » Onze belofte aan u

Onze belofte aan u

Bij Gynos behandelen we klachten die zeer grote impact kunnen hebben op uw levensvreugde. Er zijn fysieke ongemakken, maar ook het feit dat deze problemen in een taboesfeer zitten kan het moeilijk maken om met partner, vrienden en omgeving over uw klachten te praten. Dat kan zwaar op het gemoed liggen.

Onze specialisten realiseren zich dit maar al te goed. Onze zorgverlening is in alles gericht om de problemen te identificeren, bespreekbaar te maken, en op te lossen!

Zeer ervaren specialisten


Bij Gynos werken zeer ervaren specialisten die zich in het bijzonder richten naar het belang van de patiënt. De specialisten kiezen voor Gynos omdat ze meer tijd en aandacht kunnen besteden aan de patiënt dan in een regulier ziekenhuis, zeker voor de klachten die grote impact hebben op de kwaliteit van leven, maar niet acuut levensbedreigend zijn. Onze specialisten hebben zich toegelegd op de specifieke behandelingen en onderzoeken die door Gynos worden uitgevoerd. Hierdoor hebben zij een grote ervaring en expertise opgebouwd.

De specialisten zijn onafhankelijk en kijken alleen naar het belang van de patiënt. Zij hebben geen enkele druk om onnodige (operatieve) behandelingen te adviseren. Al onze specialisten zijn aangesloten bij de erkende wetenschappelijke (beroeps-)verenigingen. 

Lees hier meer over onze specialisten

Aandacht voor u, inspraak van u


Overgangsklachten, pijnlijke blaas syndroom en incontinentie zijn zeer vervelende aandoeningen. Niet in de laatste plaats omdat het vaak niet makkelijk is hierover te praten. Gynos onderscheidt zich van andere ziekenhuizen door de ruime tijd en aandacht die de verpleegkundigen en specialisten aan de patiënt kunnen geven.

Dat begint al bij een goede voorbereiding. Doordat we u vragen vooraf een aantal gegevens in te vullen en ook een bloedonderzoek te laten uitvoeren, zijn alle medische gegevens vooraf bekend. Tijdens het bezoek kan er dus direct op de problemen ingegaan worden, zonder dat er eerst nog basisonderzoek gedaan moet worden zoals in een regulier ziekenhuis.

Daarbij neemt de specialist zeer ruim de tijd voor het onderzoek en voor een gesprek. Waar in een regulier ziekenhuis een bezoek in 5 tot 10 minuten moet worden afgewenteld, neemt de specialist van Gynos 30 tot 45 minuten om u te zien. U zult zich niet gehaast voelen, of het gevoel krijgen dat u uw verhaal niet kwijt kunt. 

Behandeling afgestemd op behoefte


Onze specialisten hebben alleen oor voor de patiënt en zullen samen met u, op basis van uw wensen en verlangens, de optimale behandeling vaststellen. Daarbij leggen we helder en eenvoudig uit wat er medisch mogelijk is, en wat de afwegingen zijn tussen de verschillende behandelmogelijkheden. U heeft daarbij dus ruime inspraak in de keuze voor behandeling, waarbij de specialist u alle voor- en nadelen van elke behandeling objectief aangeeft, en u uiteraard ook zijn eigen advies geeft.

Wij zien dat mannen van alle leeftijden klachten rond plassen en seks op compleet verschillende manier kunnen ervaren. Alle behandelingen kunnen bijwerkingen hebben, en de ene patiënt kiest voor een effectiever behandeling met meer kans op bijwerking, terwijl de ander kiest voor een mogelijk minder groot effect maar wel een kleiner risico op bijwerkingen. Zeker daar waar de klachten en de bijwerking vaak op het gebied van potentie en continentie zitten. De specialisten van Gynos stellen de behandeling daarom samen met u vast, naar uw wensen en behoeften.

Aangename, vriendelijke  sfeer 

Gynos is een kliniek zonder dat u voelt dat u in een kliniek bent. Uiteraard zijn er behandelkamers, verpleegkundigen en specialisten, maar de sfeer, inrichting en instelling van alle medewerkers zijn er op gericht uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Uiteraard houdt de Gynos kliniek zich aan alle regels die er voor een zelfstandig behandelcentrum zijn vastgelegd op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving. 

Alle onderzoeken op één dag


Doordat u goed voorbereid komt, de verpleegkundigen en specialisten ruime tijd hebben, en de onderzoeken meteen bij Gynos uitgevoerd kunnen worden, zult u in één bezoek een volledige diagnose en behandeladvies krijgen. U hoeft dus niet voor meerdere onderzoeken meerdere keren terug te komen. Als u, gemiddeld zo’n twee uur nadat aan bent gekomen, weer naar buiten loopt, weet u waar u aan toe bent.