Op deze pagina vindt u informatie over welke gevolgen corona heeft op onze zorgverlening. Onze zorgverlening wordt continu aangepast aan de actuele stand van zaken op het gebied van corona. 

Afspraken maken blijft mogelijk

U kunt ons telefonisch bereiken voor het maken van afspraken. In verband met ICT problemen zijn wij minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. We werken er hard aan om deze problemen op te lossen.

Veilige en verantwoorde zorg

Door ons te houden aan strenge (hygiëne)maatregelen kunnen we u veilige en verantwoorde zorg bieden.

Waar moet ik rekening mee houden als mijn afspraak door gaat?

Om veilige en verantwoorde zorg te leveren houden al onze medewerkers zich aan de hygiënemaatregelen zoals die door het RIVM zijn voorgeschreven. We verwachten dat u dat ook doet. Klik hier om de hygiënemaatregelen van het RIVM te lezen.

Onze klinieken zijn anders ingericht dan u misschien van ons gewend bent. De secretaresses aan de balie werken achter een plastic scherm, en onze medewerkers kunnen een mondkapje dragen. We zorgen dat er voldoende tijd tussen de afspraken staat om zo een volle wachtkamer te voorkomen. In de wachtkamer zijn daarnaast minder stoelen beschikbaar gesteld om op die manier afstand tussen u en andere cliënten te behouden. We verzoeken u hier zelf ook rekening mee te houden.

Bij een aantal handelingen of onderzoeken komen de laborante, verpleegkundige of arts binnen 1.5 meter afstand van u. Als dit het geval is praten onze medewerkers tijdens het uitvoeren van deze handelingen of onderzoeken niet met u.

Als u een van onze klinieken bezoekt, vragen we u bij binnenkomst en vertrek om uw handen te desinfecteren. Ook verzoeken we u om zonder partner of begeleid(st)er naar de kliniek te komen. Mocht dit toch nodig zijn, bijvoorbeeld na een ingreep, dan verzoeken we u om uw partner of begeleid(st)er buiten de kliniek te laten wachten.

Wanneer kunt u niet naar de kliniek komen?

Als u klachten heeft zoals bijvoorbeeld neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts verzoeken wij u vriendelijk uw afspraak te verzetten. In verband met lange wachttijden aan de telefoon adviseren wij u om ons niet zelf te bellen maar het terugbelverzoek op onze website in te vullen. Klik hier om een terugbelverzoek via onze website achter te laten.

Afspraken bekkenfysiotherapeut

De bekkenfysiotherapeut zal ook vanaf woensdag 29 april zijn spreekuur weer opstarten. Uiteraard met naleving van de richtlijnen zoals hierboven beschreven.

Maatregelen overheid

De maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn 12 maart in heel Nederland uitgebreid.  Klik hier om bericht van overheid over uitgebreide maatregelen te lezen. Wij volgen deze adviezen van RIVM en Rijksoverheid en hebben ons beleid aangescherpt.

Meer informatie

Voor alle actuele informatie en ontwikkelingen over het coronavirus verwijzen wij u naar de website van het RIVM. Klik hier om de veelgestelde vragen en antwoorden over het coronavirus te lezen.

 

 

Neem contact met ons op 026 389 1753

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief