Home » Een afspraak » Tarieven

Tarieven

De zorg die Gynos Vrouwenkliniek levert, valt in bijna alle gevallen onder de basisverzekering die elke inwoner van Nederland (verplicht) afsluit. Indien u een verwijzing heeft kunt u de behandeling dus (deels) vergoed krijgen. Gynos Vrouwenkliniek heeft niet voor alle behandelingen contracten met alle zorgverzekeraars. Zie hiervoor de pagina 'Vergoeding zorgverzekeraars'

Er kunnen gevallen voorkomen dat u de rekening van uw behandeling zelf moet betalen. Bijvoorbeeld omdat u in het buitenland woont en geen basisverzekering heeft. Ook zijn er bepaalde uitzonderingen op de basisverzekering, bijvoorbeeld voor gewetensbezwaarden. Of u krijgt een rekening voor onderzoeken en/of behandelingen waarvoor Gynos Vrouwenkliniek geen contracten met de zorgverzekeraars heeft. De rekening die u krijgt is voor een zogenaamde Diagnose-Behandel-Combinatie (DBC). Een DBC-zorgproduct is het geheel van alle stappen die nodig zijn om een aandoening of ziekte te behandelen, van het eerste consult tot de laatste controle (binnen een bepaalde maximumperiode).

Een DBC heeft een vaste prijs. Indien u zelf de rekening krijgt, rekent Gynos Vrouwenkliniek de 'passantenprijs'. Deze prijs kan afwijken van de prijs van een behandeling indien wij rechtstreeks bij de verzekeraar kunnen declareren.

> Passantentarieven 2018

> Passantentarieven 2017 (geldig vanaf 22-06-2017)

> Passantentarieven 2017 (geldig vanaf 01-02-2017 t/m 21-06-2017)

> Passantentarieven 2017 (geldig van 01-01-2017 t/m 31-01-2017)

 

Afzeggen van een afspraak

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, dan willen wij u vragen dit in ieder geval 48 uur voor uw bezoek ons te laten weten.