Home » Een afspraak » Online spreekuur

Online spreekuur

Heeft u een vraag over overgangsklachten?  Stel uw vraag aan een gynaecoloog. 

We beantwoorden uitsluitend vragen over de overgang. Op andere vragen kunnen we niet reageren, ook niet over vruchtbaarheid of zwangerschap.

Hoe stelt u een vraag over overgangsklachten?

Gynos Vrouwenkliniek maakt voor het online spreekuur gebruik van het eConsult van uwArtsOnline. Dit is een beveiligde omgeving waar uw persoonlijke en medische gegevens beschermd zijn. U bepaalt zelf welke gegevens u deelt en wie er toegang heeft tot deze gegevens.

Binnen uwArtsOnline kunt u het antwoord van de uroloog vinden en evt. verdere informatie delen. Hiertoe kunt u eenvoudig een login aanmaken.

1. Registreer voor toegang tot de beveiligde omgeving
2. Stel uw vraag via het eConsult
3. Als de arts antwoordt, ontvangt u een link in uw email.

 

Stel nu uw vraag

Let op! De artsen kunnen u goede algemene antwoorden geven op uw vragen. Zonder u persoonlijk te zien en te onderzoeken kan de arts geen specifiek behandeladvies geven. Wel kan de arts via het online spreekuur vaak zeer goed bepalen of u voor met uw vraag of klacht een huisarts of specialist moet bezoeken. 

Let op! Het Online Spreekuur is niet bedoeld voor urgente zaken. Indien u twijfelt over de ernst van uw klacht, neem dan telefonisch contact met ons op via 026-389 1753 (ma-vr 8:30 tot 17:00)

Wat gebeurt er precies wanneer u uw vraag heeft verzonden?

  • Om een vraag te kunnen stellen heeft u een account nodig op uwArtsOnline. Deze maakt u snel en eenvoudig aan.
  • U kiest uw eigen wachtwoord. Noteer dit goed.
  • Om te verzekeren dat het antwoord bij u aankomt, is het invullen van telefoonnummer, emailadres en huisadres verplicht.
  • U kunt zelf kiezen voor u extra beveiliging d.m.v. een sessiecode via email of SMS (aanbevolen optie)
  • De arts zal nooit medische gegevens via openbare email versturen. Bij elk antwoord ontvangt u een bericht via email.
  • In de email klikt u op de link naar het antwoord. U logt in op de beveiligde omgeving en komt direct bij uw antwoord terecht.
  • U kunt binnen de beveiligde omgeving communiceren met uw arts.

Wij begrijpen dat het proces van registreren en inloggen, enige inspanning van u vraagt. Dit is echter  noodzakelijk in verband met de beveiliging van uw (medische) persoonsgegevens. Wij waarderen uw begrip.

Uw gegevens worden beveiligd opgeslagen. Wij zullen geen gebruik maken van deze gegevens anders dan voor het juist beantwoorden van uw vraag. Indien noodzakelijk kunnen wij telefonisch contact opnemen. Wij zullen uw gegevens uiteraard nooit maar dan ook nooit met een derde delen.