Home » Een afspraak » Een afspraak maken

Een afspraak maken

U kunt bij Gynos Vrouwenkliniek altijd snel terecht bij onze twee klinieken: Baarn en Den Haag.

Om een afspraak te maken kunt u bellen met ons centrale afsprakenbureau:

070-302 3920

U kunt ook uw gegevens onderaan deze pagina invullen, dan bellen wij op het door u aangegeven tijdstip terug.

Verwijzing

Om uw afspraak bij Gynos Vrouwenkliniek vergoed te krijgen door uw zorgverzekeraar, heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts. Bespreek uw klachten goed met uw huisarts, zodat deze de juiste verwijzing kan geven naar de juiste arts (of zodat de huisarts, indien mogelijk, zelf de klachten kan behandelen).

Mocht u om welke reden dan ook geen verwijzing hebben, dan kunt u bij ons terecht maar zult u de behandeling altijd zelf moeten betalen. De kosten zijn afhankelijk van de klacht en de onderzoeken die de gynaecoloog nodig acht, daarom kan niet op voorhand worden bepaald hoe hoog de rekening zal zijn. Alle tarieven zijn hier te vinden.

Als u voor een controlebezoek komt heeft u geen nieuwe verwijzing nodig. Als u voor andere klachten komt dan die waarvoor u al behandeld wordt, dan heeft u een nieuwe verwijzing voor die klachten nodig.

Vergoeding uit de zorgverzekering

Gynos Vrouwenkliniek heeft niet voor alle behandelingen contracten met alle zorgverzekeraars. Lees daarom hier voor uw bezoek goed hoe en in hoeverre u uw behandeling vergoed kunt krijgen. 

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug voor het maken van uw afspraak tijdens onze openingstijden, maandag - vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen op het door u gekozen tijdstip.

Verplichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
  1. *
  2. *
  3. *
  4. In geval wij u telefonisch niet kunnen bereiken
  5. U kunt hier nog een opmerking voor ons plaatsen, bijvoorbeeld voor welke klachten u bij ons terecht wilt. Dit is niet verplicht.
  6. Verzenden
  7.